Reguliere onderhoudsbeurt

Welk onderhoud past bij u?

Uw wensen en rijgedrag bepalen welke vorm van onderhoud het beste bij uw auto past. Onze service adviseur voorziet u graag van een passend advies.

Reguliere onderhoudsbeurt vanaf € 228

Bij de reguliere Onderhoudsbeurt wordt u auto zeer uitgebreid gecontroleerd. Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt worden onder andere ook de volgende punten gecontroleerd: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Daarnaast zijn auto’s steeds complexer door de gemonteerde elektronica. Niet alles kan met het blote oog worden waargenomen, daarom wordt de elektronica tijdens de reguliere Onderhoudsbeurt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en voorkomen. Tenslotte maakt de monteur ook een proefrit met uw auto om er zeker van te zijn dat u weer veilig de weg op kunt.

Kortom geen detail wordt aan het toeval overgelaten. Wanneer uw auto APK gekeurd moet worden, dan is deze keuring in combinatie met een reguliere Onderhoudsbeurt zelfs helemaal gratis*.

Complete beurt met vervanging van olie en oliefilter en controle op 31 punten. Alles wordt geheel volgens de voorschriften van de fabrikant gecheckt, inclusief de elektronische systemen.

Wat kost dit voor mijn auto?